2010. márc. 21.


A Szerető

Szerető dolga, hogy mindig elérhető legyen, ha a férfinek szüksége van rá. Mindig vidám, felszabadult és gond mentes. Nem szabad mutatnia, hogy neki is vannak problémái, és nem szabad a férfival beszélni róla. A Szerető az, aki mindig jó kedvű és karjaiban a partner megnyugvást lel. Ha otthon összekap a feleségével/élettársával, a Szerető ott van, hogy megvígasztalja és mellette a férfi megfeledkezzen az otthoni gondokról. A Szerető nem lehet féltékeny. Ha elvállalja ennek a posztnak a betöltését, akkor ezzel együtt szó nélkül azt is elfogadja, hogy csak egy másodhegedűs. Nem szidhatja a férfi hivatalos párját. Egy rossz szava sem lehet.
A Szeretőhöz menekülnek. Ő egy mentsvár. Nincs joga panaszkodni, szólni, problémázni. Alá kell rendelnie testét és lelkét is a férfi kívánalmainak.
Nem szabad ráakaszkodni a férfira, nem szabad folyton zaklatni. Majd ő szól, ha úgy tartja kedve, hogy a Szeretővel szeretne lenni, és épp ezt meg is teheti.
A Szeretőnek ebben a kapcsolatban nincs magánélete. Azt a funkciót tölti be csak és kizárólag, hogy a férfi jól érezze magát vele, és arra az időre minden másról megfeledkezzen. Egyfajta orvosság... aki ápolja a férfi testét és lelkét egyaránt... de ő nem szorulhat ápolásra. A Szeretőnek mindig tökéletesnek kell lennie.
Nem szerethet egymásba a két fél. Amint a férfi beleszeret a Szeretőbe, vagy fordítva, azonnal megsemmisül a gyönyör és véget kell vetni a viszonynak.
Ha valaki lealacsonyodik arra a szintre, hogy ezt a szerepet felvállalja, bármilyen okból kifolyólag is történik, mindig és mindenképp ezek szerint a szabályok szerint kell játszani.

Nincsenek megjegyzések: